huis te koop Aubusson, Creuse (Limousin)

Te koop in de Creuse, regio Limousin in de buurt van Aubusson, prachtig geheel bestaande uit o.a. 2 authentieke huizen, schuren en ruim 3,5 hectare grond.

Het hoofdhuis bestaat op de begane grond uit de entree via de ruimte met een gecombineerd verwarmings/kooktoestel (Godin), hier achter de bijkeuken met vloerverwarming annex wasruimte(36m²) met een apart toilet en een douche en de achterdeur. Ook is hier de toegang tot een eerste schuur die als garage wordt gebruikt. Deze garage heeft een elektrisch bedienbare roldeur. Hier is een trap naar de ruimte voor de CV installatie (olie). Aan de andere kant van de entree de woonkamer(37m²) en een bibliotheek(22m²) met de trap naar de kelder. Hier is de pomp die bronwater oppompt dat door het huis gebruikt kan worden ( geen waterrekening). Uiteraard is het huis ook aangesloten op de waterleiding

Op de eerste etage is er o.a. een overloop(32m²), een garderobe kamer(21m²), een slaapkamer (24m²) en een badkamer (ligbad, douche sauna en WC) met vloerverwarming. Hierboven nog een zolderuimte en een logeerkamer.

Verwarming via CV via een olie gestookte ketel. Het kook-verwarmingstoestel in de keuken (Godin) kan ook de CV aansturen. Op verschillende plekken is er vloerverwarming.

De houten vloeren zijn van prachtig kastanjehout.

De fermette op no. 3 bestaat o.a. uit een woonkamer(26m²) met houtkachel, een keuken (12m²), slaapkamer,badkamer en een zolder.

Aansluitend een grote schuur met een vloeroppervlak van ongeveer 150m²

Op de ruim 3,5 hectare grond vindt u een meer, fruitbomen, bosperceel, kippenren en waterput. Rondom de 2 huizen is er een siertuin.

Het geheel is gedeeltelijk omsloten door gaas, heggen en een stenen muur.

Toegang tot het geheel via een elektrisch bediende dubbelle poort.

Het geheel ligt in een rustig gehucht op enkele kilometers van een dorpje met een huisarts, slager en een kapper.

Op 10 minuten afstand ligt Chenerailles met alle dagelijkse voorzieningen en op 20 minuten afstand Aubusson met vele winkels,bars en restaurants.

Op korte afstand liggen 2 meren waar, in de zomer, gezwommen kan worden en waar regelmatig muziekavonden worden gehouden.

Een instapklaar, goed geïsoleerd, zeer goed onderhouden geheel met vele mogelijkheden. Een heerlijk familiebezit met genoeg ruimte om vrienden te ontvangen. Ook geschikt voor liefhebbers van paarden of andere dieren en voor het verhuren van de fermette.

Absoluut een bezoek waard.

Energy consumptie

≤ 50A
1
51 - 90B
91 - 150C
150 - 230D
231 - 330E
331 - 450F
451 - 590G

Gas uitstoot

≤ 5A
1
6 - 10B
11 - 20C
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

Contact

* = verplicht

referentie: JWK-13137
departement: Creuse
plaats: Aubusson
type: huis
prijs: EUR 395.000
(incl. makelaarskosten)
oppervlakte: 250 m2
terrein: 0 m2
totaal kamers: 11
slaapkamers: 4

Eigenschappen

    Geen eigenschappen opgegeven.