vrijstaand te koop Saint-Maurice-près-Pionsat, Puy-de-Dôme (Auvergne)

Prachtig, natuurstenen woonhuis met B&B en mini-camping te koop in de Auvergne.

Indeling: Het woonhuis heeft op de begane grond een gezellige woonkamer met schouw en daar achter een vertrek met de verwarmingsketel. Verder een ruime ingerichte keuken en bijkeuken. Op de verdieping een grote ruimte (atelier) en een slaapkamer met aangrenzende badkamer(douche, wc, wastafel). Hierboven nog een mezzanine en bergzolder. Naast de keuken is een gang met een WC, een douche en ruimte voor wasmachine. Hiernaast is een grote eetkamer en een ingerichte gîte met een woonkamer met keukenhoek, een slaapkamer en een douche/toilet. Op de etage nog 2 ruime slaapkamers en een grote ontspanningsruimte.

Algemene beschrijving: Naast het huis met de B&B en de gîte is er op het terrein nog een mini-camping met 6 plaatsen. Hiervoor is een sanitair ruimte gemaakt met 2 wastafels een badkamer( douche en wastafel) en een toilet. Alle plaatsen hebben een prachtig uitzicht over de omgeving. Op het terrein is verder nog een opbouw zwembad en een heerlijk overdekt terras.

Ligging en diversen: Dit fantastische geheel is zeer rustig gelegen aan de rand van een klein gehucht. Op een paar km afstand is een dorp met hotel-restaurant en een superette. Op ongeveer 15 min rijden vindt u 2 plaatsen met alle voorzieningen. In de buurt zijn er talloze mogelijkheden om te wandelen en/of te fietsen. Ook zijn er diverse watersport mogelijkheden in de buurt. Het geheel kan zonder meer voort worden gezet als B&B met mini-camping maar ook prima als comfortabel familie huis worden gebruikt. Absoluut de moeite van uw bezoek waard!!

Energy consumptie

≤ 50A
niet beschikbaar
51 - 90B
91 - 150C
150 - 230D
231 - 330E
331 - 450F
451 - 590G

Gas uitstoot

≤ 5A
niet beschikbaar
6 - 10B
11 - 20C
21 - 35D
36 - 55E
56 - 80F
> 80G

Contact

* = verplicht

referentie: JWK 11941
departement: Puy-de-Dôme
plaats: Saint-Maurice-près-Pionsat
type: vrijstaand
prijs: EUR 270.000
(incl. makelaarskosten)
oppervlakte: 265 m2
terrein: 21.780 m2
totaal kamers: 12
slaapkamers: 4

Eigenschappen

  • doneelectriciteit
  • donewater
  • doneeetkamer
  • donekeuken
  • doneparkeerplaats
  • donesceptic tank op norm
  • donecentrale verwarming
  • donedubbel glas